AUDIO

The Greatest Hits (Part 2)

The Greatest Hits (Part 2)

1. A Ti Besoj (1994)
2. Si Te panjouhr (1995)
3. Lermeni (1995)
4. Mos Ik (1996)
5. Vetemashtrimi (1996)
6. Dhe Prape Jam Kthyer (1996)
7. Era (1997)
8. Nuk Me Mashtron Dot (1997)
9. Perse Te Vuajme (1998)
10. Ti Ti (1998)
11. Ja Tirana (1999)
12. Kam Dy Djem Ne Mehalle (1999)
13. Po Digjem Nga Malli (1999)
14. Thirrje (2000)
15. Dua Cfare Dua (2000)
16. Pa Ty (2001)
17. Po Ku Je Fshehur (2001)
18. Nuk Gjen (2001)
19. Mi Kthe Te Gjitha (2002)
20. Ky Shi A Bie Dhe Per Ty (2002)
21. Ob Bo Bo Bo Bo Bo (2002)
22. Puro Shqiptare (2003)
23. Mos E Prish Magjine (2003)
24. Une Jam E Zjarrte (2003)
25. Une Te Kisha Vetem Ty (2003)
26. Blah Blah Blah (2002) 27. Rri Drejt Zoti Te Ndihmon (2003)
28. Mos E Prish Magjin (2003)
29. Pres Nga Ti Vec Nje OK (2003)
30. 0 Tolerance (2007)